Meizu Note 9 Duyuruldu

hac
ajans

Meizu, merakla beklenen 48 Megapiksel kameralı Meizu Note 9 telefonunu bugün tanıttı. İşte bütçe dostu Meizu Note 9 ve fiyat dahil tüm özellikleri…

Akıllı telefon üreticileri telefonlarını birer birer tanıtmaya başlarken, bir hamle de Meizu’dan geldi. Şirket, güçlü donanım özelliklerine sahip yeni akıllı telefonu Meizu Note 9’u resmi olarak tanıttı. Gelin Meizu Note 9’un özelliklerine ve fiyatına bir göz atalım.
Haftalarca art arda gelen sızıntıların ardından Meizu’nın orta segmentteki en yeni akıllı telefonu Meizu Note 9 nihayet tanıtıldı. Damla çentikli ekran sayesinde sunduğu %89’luk ekran/gövde oranı, 4000mAh’lik büyük bataryası, 48MP’lik ana kamerası ve Snapdragon 675 işlemcisi ile Meizu Note 9, orta segmentin en iddialı modellerinden biri olacak.


Qualcomm Snapdragon 675 işlemcisinden gücünü alan telefonda, 4 GB RAM + 64 GB depolama, 6 GB RAM + 64 GB depolama ve 4 GB RAM + 128 GB depolama seçenekleri bulunuyor.
48 MP + 2 MP olmak üzere iki arka kameraya sahip Meizu Note 9’un ön tarafında ise 20 megapiksellik tek bir kamera bulunuyor
4000mAh batarya kapasitesine sahip telefon, aynı zamanda 18W hızlı şarjı da destekliyor.

teknolojioku

hilton