BMC’den Yerli Pick-Up

hac
ajans

BMC’nin bir süredir üzerinde çalıştığı pikap tipi aracı sonunda ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

Türkiye’nin lider kara aracı üreticilerinden BMC, yeni ürettiği pikap (pickup) aracı ile ürün yelpazesindeki model sayısını genişletti. Güvenlik güçlerinin kullandığı araçlara yerli çözümler geliştirmeye yoğunlaşan şirket, bu kapsamda ürettiği araçlara bir yenisini ekledi.

Yerli Pick-Up üretildi!

Yerli model, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, BMC’nin İzmir’deki fabrikasını ziyaret etmesi ile ilk kez ortaya çıktı. Şirketin, pikap tipi aracını üretirken özellikle iç güvenlik personelinin ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği biliniyor. Şirket yetkilileri araca ilişkin Soylu’yu bilgilendirirken, Bakan Soylu ise araçtan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üstün harekat kabiliyeti ve yük taşıma imkanıyla arazideki personele destek sağlayacak olan araç üretilirken, Türkiye’nin arazi koşullarına uygun olmasına önem verildi.

Araç aynı zamanda; personel taşıyıcılar, taktik tekerlekli araçlar, zırhlı muharebe araçları, lojistik destek araçları, tank taşıyıcı, mayına dayanıklı ve balistik koruma seviyesi yüksek personel taşıyıcı, toplumsal olaylara müdahale aracının da aralarında bulunduğu geniş bir ürün çeşitliliğine sahip.

17-22 Eylül‘de Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali‘nde (TEKNOFEST) Aracın tanıtılması planlanıyor.

Son olarak ana muharebe tankı Altay’ın seri üretimini üstlenen BMC, yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ettiği biliniyor.

teknolojioku

hilton