Renault’dan Yeni Seri ‘Alaskan Ice’

hac
ajans

Renault, geliştirilmiş bir tasarıma sahip ve eylül ayından itibaren satışa sunulacak olan özel seri Alaskan Ice Edition modelinin tanıttı.

Renault Alaskan ICE Edition, buzul beyazı rengi ve kontrast oluşturan siyah ve kırmızı dış kaplamalarıyla göze çarpıyor. 

18 inç siyah alüminyum jantlar, çamurluk çerçeveleri ve arazi lastikleri; modelin etkileyici ve güçlü tasarımını öne çıkarıyor. İç kısımda ise ses odaklamalı sistem, 6 stereo Odak hoparlör ile üstün ses kalitesi sağlıyor.

Alaskan Ice Edition, depolama hacmini artıran ve taşınan yükü koruyan özel iki renkli açılır tavan ve siyah yan çubuklar ile sunuluyor.
Renault Alaskan 2.3 litre dCi motorla yola çıkıyor. Alaskan, 2,5 metrekare geniş bir yükleme alanına, 1 tonun üzerinde taşıma kapasitesine; 3,5 tonluk çekiş gücüne sahip. Çift kabinde 5 oturma alanı bulunuyor.

Alaskan profesyonel müşterilerin özel beklentilerini karşılamak için Renault’nun Avrupa’daki yaklaşık 9.000 satış noktası yanı sıra; Avrupa’da yaklaşık 500 Renault Pro+ ağının gücünden faydalanacak. İsviçre, özel seri Alaskan ICE Edition modelinin pazara sunulacağı ilk ülke olacak. Alaskan, Eylül 2017’den bu yana Avrupa pazarında yerini alıyor.

hilton