Volkswagen’in En Büyüğü

hac
ajans

Volkswagen şimdiye kadar ürettiği en büyük otomobili Atlas’ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Alman otomotiv devi Volkswagen, SUV rekabetine şimdiye kadar ürettiği en büyük otomobille girmeye hazırlanıyor.Almanya’da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle tanıtılan Volkswagen Atlas, 7 kişilik kapasitesi ve heybetli görünümü ile dikkat çekiyor.

İçeriye girdiğimizde, Volkswagen’in Atlas’ın en büyük özelliklerinden biri olarak vurguladığı geniş iç hacmi ve 7 kişinin rahatlıkla seyahat edebileceği bir alan görüyoruz. 7 kişilik yolcu kapasitesi de Atlas’ı CrossBlue’dan ayıran özellikler arasında. Atlas’ın Ön kokpit tasarımı klasik bir Volkswagen grubu havasını sunuyor. Merkezde konumlandırılan kapasitif dokunmaktik multimedya sistemi diğer modellerde olduğu gibi MirrorLink, Android Auto ve Apple CarPlay desteğini kullanıcılara sunuyor. Ses sistemi kısmında, Fender‘in 12 hoparlörlü premium sistemine yer veriliyor.

Amerika’da üretilecek olan Atlas, 238 beygir güce sahip 2 litrelik turbo motor ve 280 beygirlik 3.6 litrelik VR6 motor seçenekleriyle satışa çıkacak.Atlas’ta sadece VR6 motor seçeneğinde 4 çeker opsiyonu bulunacak.

Volkswagen Atlas’ta Benzinli ve dizel olmak üzere farklı hacimlerde iki adet motor seçeneği kullanıcıların tercihine sunuluyor. 2.0 litre hacmindeki turbo beslemeli benzinli motor 235 beygircivarında bir güç üretirken, 3.6 litrelik V6 motor 276 beygirlik güç değerine sahip. Her iki motor seçeneğide 8 ileri otomatik şanzımanla kombin ediliyor.

ntv-log

hilton