Galaxy S7 Nougat Güncellemesi Yayınlandı!

hac
ajans

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri için uzun süredir merakla beklenen Android Nougat güncellemesi nihayet yayınlandı.

Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri için 17 Ocak tarihi sözünü tuttu ve Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınladı. Kısa bir süre önce güncellemenin durdurulması haberi de gündeme bomba gibi düşmüşken yaşanan bu gelişme biraz da şok etkisi yarattı.

1.2 GB dosya boyutuna sahip olan Android 7.0 Nougat güncellemesi, Çin ve İngiltere‘de genel kullanıma sunuldu. XDA üzerinden de yayınlanan görseller ile bu sürümün resmi olarak dağıtımı doğrulanmış oldu. Avrupa pazarı için 17 Ocak tarihi için belirtilen tarihte yayınlanan Nougat güncellemesi ile yeni arayüz deneyimi, geliştirilmiş AOD (Always on Display), performans iyileştirmeleri, çoklu ekran kullanım sistemi ve çok sayıda yeni özellik telefona dahil edildi.

Samsung’un Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri için daha önceden başlattığı Nougat beta programını sunduğu ülkelerde öncelikli olarak dağıtılan Android 7.0 Nougat güncellemesini ilerleyen günlerde tüm Galaxy S7 ve S7 Edge kullanıcılarına sunması bekleniyor.

shiftdelete.net

yazar Kaan Arlı

hilton