Samsung Gear S3 İçin Önemli Güncelleme!

hac
ajans

Samsung Gear S3 akıllı saati için küçük ama güzel bir güncelleme ile geliyor. Peki bu özellik nasıl bir deneyim yaşatacak?

Samsung’un Gear S3 akıllı saati piyasada sevilen bir cihaz olmayı başardı. Bununla birlikte kullanıcılar da cihazla ilgili yenilikler arıyor. Şimdilerde Bu ürünün büyük bir kısmı benzersiz donanımlara dönüşüyor. Samsung, bu cihazda dönen çerçeveler etrafında yeni güncelleme ile birlikte telefonlara yanıt vermeye olanak tanıyor.

İlk günden beri kullanıcılar akıllı saatlerinde gelen çağrıları görebiliyorlardı, ancak onlara cevap vermenin bir yolu yoktu. Çerçeveyi döndürmek sadece aramayı kapatır. Söylemeye gerek yok, bu gerçekten tuhaf bir ihmal. Yine de, yeni bir güncelleme bunu düzeltiyor.

Şimdi, Gear S3 Frontier ve Gear S3 Classic modeline doğru çıkan 13MB’lık bir güncelleme, bir aramayı saat yönünün tersine çevirerek bir aramayı cevaplama yeteneğini artırıyor. Saat yönünün tersine hızlı bir dönüş yaptığınızda aramalara cevap verebileceksiniz. Ses akıllı telefonunuzdan yada bluetooth ses kaynağından yönlendirilecektir.

Samsung’un bu basit özelliği eklemek için çok uzun bir süre beklemesi garip bir durumdu, ancak sonunda canlı olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Bir Gear S3 cihazı kullanıyorsanız, güncellemenin bağlı akıllı telefonunuz üzerinden erişilebilir olması gerekir. Sadece Samsung Gear uygulamasını açın ve en son sürümde olduğunuzdan emin olmak için Gear Hakkında> Yazılım Güncellemesini Kontrol Edin.

Dilay Okay veteknoloji.net

hilton