İşte Apple Watch Series 5

hac
ajans

10 Eylül etkinlik kapsamında tanıtılan Apple Watch Series 5 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Apple Watch’ın yeni versiyonu beklendiği üzere Apple 10 Eylül etkinliği kapsamında tanıtıldı. Apple Watch Series 5‘in eski modelinin tasarımını koruduğu görüldü.

Apple Watch Series 5 tanıtıldı!

Apple‘ın 10 Eylül etkinliği kapsamında tanıtılmasının merakla beklendiği ürünlerden birinin de  Apple Watch Series 5 olduğunu söyleyebiliriz. Hakkında çok fazla bir sızıntı ya da söylentinin bulunmadığı cihaz, alüminyum kaplamaya sahip ve altınaçık gri ve uzay grisi olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile birlikte tanıtıldı.

Yeni Apple Watch modelinin kullanıcılara büyük bir ekran sunarak eski tasarımını koruduğu görüldü. Tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi 40 ve 44 mm kasa boyutlarına sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Apple Watch Series 5’in Always-On özelliği ile artık saatinizin ekranı asla kapanmayacak, böylelikle her saniye ekranınızı görebileceksiniz. Ancak sizin ekrana bakmadığınız zamanlarda ekran parlaklığı otomatik olarak azalarak enerji tasarrufu sağlanmaya devam edecek. Bu zamanlarda ekran parlaklığını yüzde 1 seviyesine kadar düşürerek pil ömrünün 18 saate kadar kullanım sunması sağlanacak. Siz ekrana baktığınızda ise ekran parlaklığı otomatik olarak yeniden artacak, bu teknoloji için cihazda LTPO Retina bir ekran kullanılmış.

Ayrıca yeni Apple Watch modeli enlemboylamyükseklik ve eğim gösteren dahili pusulayı içerisinde barındırıyor olacak.

Resmi olarak 20 Eylül’de satışa sunulacak olan Apple Watch Series 5, GPS modeli 399 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulurken, hücresel veriye sahip olan  diğer model ise 499 dolarlık fiyat etiketi ile satış raflarındaki yerini alacak.

teknolojioku

hilton