Galaxy Note 9`un Tanıtım Tarihi Açıklandı!

hac
ajans

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylardan itibaren sızıntılarının ortaya çıktığı ve 9 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılması beklenen Galaxy Note 9`un tanıtım tarihi Samsung tarafından resmi olarak açıklandı.

ABD versiyonunda gücününü Qualcomm`un en güçlü işlemcisi Snapdragon 845`den Avrupaversiyonunda ise gücünü Samsung`un kendi yonga seti olan Exynos 9810`dan alması beklenen Galaxy Note 9`un en yüksek depolama alanı seçeceği 512 GB olacak.

6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı seçeneği ile tanıtılması beklenen cihazın batarya tarafında ise 4000 mAh batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor. Kamera tarafında 12 Megapikselçözünürlüğünde çift arka kameraya sahip olması beklenen cihaz, SM-N960F/DS ve SM-N960X model isimleri ile FCC tarafından resmen onaylandı.

Samsung tarafından yapılan açıklama ile Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihinde düzenlenecek Galaxy Unpacked 2018 etkinliği ile resmen tanıtılacak. Galaxy Note 9`un Mavi, Kahverengi, Lavanta, Siyah ve Gri renk seçeneklerine sahip olacağını da belirtelim.

hilton