Ethereum’da talep artıyor, arz azalıyor!

hac
ajans

Ethereum’da talep artıyor, arz azalıyor! Emtia uzmanı, Ethereum’un ‘internetin teminatı haline geldiğini’ söylüyor!

Son haftalarda, Ethereum’un (ETH) fiyatı fırladı ve piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi Mart ayındaki en düşük noktasından 1.000 dolara kadar çıkarak ay sonuna kadar 3.400 dolara ulaştı. Emtia uzmanı, Ethereum’un ‘internetin teminatı haline geldiğini’ söylüyor!

Ethereum’da talep artıyor, arz azalıyor! Peki bu ne anlama geliyor?

Bloomberg’in kıdemli emtia analisti Mike McGlone’a göre, DeFi varlığına olan talep artarken ve arz azalırken, ETH’nin fiyatının “internetin teminatı haline geldiği” için artmaya devam edeceğini şu sözlerle öne sürdü; 

“Talep artıyor, arz azalıyor ve Ethereum’un finans ve paranın dijitalleşmesinin merkez üssündeki konumu, daha fazla fiyat artışı olduğunu gösteriyor. NFT’lerin paydası ve tokenizasyon için en iyi platform olan Ethereum, internetin teminatı haline geliyor.”

ETH’nin, takas edilemeyen tokenlerin (NFT’ler) ‘paydası’ ve varlıkların tokenizasyonu söz konusu olduğunda lider bir ağ olması nedeniyle McGlone, Ethereum’un önemini vurguladı.

Ethereum grafik analizi

Şu anda, CoinMarketCap’e göre Ethereum, gün içinde %0.57 ve son yedi günde %12.02 artışla 3.414 dolardan işlem görüyor. Bir önceki ayda ETH, yayınlandığı tarihte 1 Mart’tan bu yana 500 doların biraz üzerinde arttı.

Ethereum’un piyasa kapitalizasyonunun değeri, 20 Mart ile 27 Mart arasında yaklaşık 31 milyar dolar artarak, Proof of Stake (PoS) geçişini çevreleyen beklentinin bir sonucu olarak 346,7 milyar dolardan 377,1 milyar dolara yükseldi.

Tanınmış kripto ticareti analisti Michaël van de Poppe şunları kaydetti: “Muhtemelen $ETH o bölgeye 3.600 dolar civarında dokunacak ve sonra bir düzeltme olup olmayacağını kontrol etmeliyiz.”

teknolojioku.com

hilton