Asus’tan hem ince hem güçlü bilgisayar ZenBook S

hac
ajans

Tayvan’da devam eden Computex fuarında tanıtılan Asus ZenBook S güçlü donanımı, çekici tasarımı ve ilginç menteşe sistemi ile dikkat çeken bir bilgisayar.

 

Computex fuarında donanım alanında yeniliklerin duyurusu yapılmaya devam ediyor. Asus’un geliştirdiği yeni dizüstü bilgisayar ZenBook S, incelikle şıklığı bir araya getirirken aynı zamanda güçlü donanım öğlerine sahip.

Ultra taşınabilir bir bilgisayar olan ZenBook S, Asus’un ErgoLift adını verdiği ekranı açıldığında 5.5 dereceye kadar yükselen bir klavyeye sahip. Çok ince ve şık bir bilgisayar olan ZenBook S, seçimli oarak Intel i5 ya da Intel i7 işlemcilerle satışa sunulacak. 1 kilogram ağırlığı bulunan bilgisayar 12.9 mm gövde kalınlığı ve 13.3 inç ekran boyutu ile geliyor.

Asus ZenBook S neler sunuyor?

Ekranı da yine seçimli olarak 4K ya da 1080p çözünürlüğe sahip olan bilgisayarda ekran/gövde oranı yüzde 85 gibi yüksek bir değerde bulunuyor. Üzerinde 3 adet USB Type-C portu bulunan bilgisayarda bunlardan ikisi, Thunderbolt 3 desteği de sağlıyor. Bilgisayarın açıklanan maksimum pil ömrü ise 13.5 saat.

hilton